Binnenschilderwerk en waterschade herstel Den Haag

Binnenschilderwerk en waterschade herstel in Den Haag

Bent u op zoek naar binnenschilderwerk en waterschade herstel in Den Haag? Dan staan vader Huib en zoon Maurice van Schildersbedrijf Baptiste voor u klaar. Als klein en hecht familiebedrijf met uiterst professionele en ervaren vaklieden, stellen we ons altijd dienstbaar voor u op in Den Haag.

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander dat persoonlijk contact met u als klant de sleutel is tot succes. Daar kunt u bij ons dan ook altijd op rekenen. Of u in Den Haag nu binnenschilderwerk en/of waterschade herstel zoekt. Lees snel verder wat we allemaal voor u doen en neem gerust contact met ons op voor vakkundig advies of een vrijblijvende offerte.

Binnenschilderwerk en waterschade herstel Den Haag

Voordelen van Schildersbedrijf Baptiste

Als professioneel schilder- en onderhoudsbedrijf – met meer dan twee decennia aan ervaring – verstaan we ons vak als geen ander. We hebben de afgelopen jaren dan ook al veel opdrachten uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers zoals stichtingen, aannemersbedrijven,
verenigingen van eigenaren, scholen, particulieren, bedrijven en makelaars in Den Haag op het gebied van binnenschilderwerk en waterschade herstel.

Heeft u in Den Haag last van waterschade of heeft uw woning of pand binnenschilderwerk nodig? Dan bent u in Den Haag bij dit familiebedrijf verzekerd van advies op maat en een afhandeling van A tot Z. Of u nu waterschade herstel nodig heeft of binnenschilderwerk. Kies voor ons ervaren familiebedrijf en u bent verzekerd van de volgende voordelen:

 • Een écht familiebedrijf
 • 25 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Hoge kwaliteit materialen

Voorbereiding binnenschilderwerk

Goed binnenschilderwerk voor uw wanden in Den Haag, begint met de juiste voorbereiding. Afhankelijk van wat u aan binnenschilderwerk wilt, doen we altijd het juiste voorbereidende werk, voordat we met schilderen beginnen. Afhankelijk van uw wensen zijn er twee methodes om uw muren in Den Haag van binnenschilderwerk te voorzien:

 • Latex spuiten
 • Sauzen

 

Door middel van latex spuiten kunnen we sneller een grotere oppervlakte schilderen. Met deze methode voor binnenschilderwerk, blijft de onderliggende oppervlakte beter zichtbaar. Door voor sauzen te kiezen als methode voor uw binnenschilderwerk, hoeft er minder in uw woning of pand te worden afgeplakt en ontstaat er geen nevel. We overleggen altijd met u welke methode u in Den Haag het liefste heeft en wat de beste optie is voor uw interieur.

Voor al uw schilders- en onderhoudswerk in en rondom uw huis

Binnenschilderwerk in Den Haag

Binnenschilderwerk, het woord zegt het al: dit omvat al het schilderwerk dat binnen wordt gedaan en waar de weersomstandigheden dus geen invloed op hebben. Het verschil met buitenschilderwerk, zit hem voornamelijk in de materialen die we daarvoor bij u in Den Haag gebruiken.

Bij ons kunt u er altijd zeker op vertrouwen, dat we enkel en alleen de beste materialen gebruiken. Voor binnenschilderwerk voorzien we u altijd eerst van vakkundig advies en luisteren we altijd goed naar uw wensen. Zo bent u bij ons verzekerd van binnenschilderwerk op maat in Den Haag. U kunt bij ons terecht voor het volgende binnenschilderwerk in Den Haag:

 • Trap schilderen
 • Kozijnen en deuren schilderen
 • Plafond schilderen
 • Keuken schilderen
 • Muren schilderen

Waterschade herstel in Den Haag

Is er sprake van waterschade bij u thuis of aan uw pand in Den Haag? Dan is het belangrijk dat er snel gehandeld wordt. Schildersbedrijf Baptiste weet door jarenlange ervaring dat waterschade en wateroverlast veel verschillende oorzaken kunnen hebben. We inspecteren bij u op locatie in Den Haag de waterschade grondig om te bepalen welke werkzaamheden er nodig zijn om de schade voor u te repareren. Voor het oplossen van de waterschade voeren we, in overleg met u, onder andere de volgende taken voor u uit:

 • Water wegpompen
 • Meubels en andere bezittingen verwijderen en veilig stellen
 • Waterschade zoveel mogelijk beperken
waterschade herstel plafond voor waterschade plavond herstel na 1

Verder waterschade voorkomen

U wilt natuurlijk dat verdere waterschade aan uw woning of pand in Den Haag wordt voorkomen. Onze professionals zullen, na de reparatiewerkzaamheden, dan ook inspecteren hoe dit voorkomen kan worden in de toekomst en hier de juiste maatregelen voor treffen. We zullen na het repareren van de waterschade ook uw bezittingen, waar mogelijk, herstellen en uw woning of pand drogen. We overleggen altijd met u in Den Haag welke manieren van drogen en herstellen het beste zijn. Hoe dan ook lossen we uw waterschade op van A tot Z.

Neem contact op

Heeft uw woning of pand in Den Haag binnenschilderwerk nodig? Is er sprake van waterschade die hersteld moet worden? Neem dan direct contact op met Huib en Maurice van Schildersbedrijf Baptiste. Met onze jarenlange ervaring, hechte familiebedrijf en gebruik van hoge kwaliteit materialen, voeren we voor u in Den Haag vakkundig binnenschilderwerk uit. Daarnaast repareren we van A tot Z ook uw waterschade. Alles doen we in samenspraak met u. U bereikt ons telefonisch via 06 – 51 22 82 18 en 06 – 83 53 10 67. Ook zijn we bereikbaar via e-mail op info@schildersbedrijfbaptise.nl.