Vloercoating

VLOERCOATING DOOR BAPTISTE

Wilt u graag vloercoating laten aanbrengen? Bij Schildersbedrijf Baptiste bent u aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel schilder- en onderhoudsbedrijf met meer dan twintig jaar ervaring. Daardoor verstaan wij ons vak als geen ander. Bij het coaten van uw vloer gebruiken wij enkel en alleen de beste materialen. Voordat wij een vloercoating aanbrengen voorzien wij u natuurlijk altijd eerst van vakkundig advies, en we luisteren goed naar uw wensen voordat wij van start gaan met het project.

Vloercoating

VOORDELEN VAN ONZE VLOERCOATING

Vloercoating, het woord zegt het al: dit omvat al het schilderwerk dat binnen wordt gedaan en waar de weersomstandigheden dus geen invloed op hebben. Het verschil met buitenschilderwerk, zit hem voornamelijk in de materialen die we daarvoor gebruiken. 

Een vloercoating is een dunne toplaag die over uw bestaande vloer heen wordt gelegd. Meestal gemaakt van epoxy worden deze vloeren vaak gelegd op plekken waar behoefte is aan een slijtvaste vloer. Dan is het natuurlijk wel zaak dat die vloer ook lang mooi blijft. Daar zorgen wij voor.

Kies voor ons ervaren familiebedrijf en u bent verzekerd van de volgende voordelen:

  • Een écht familiebedrijf
  • 25 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Hoge kwaliteit materialen

Voor al uw schilders- en onderhoudswerk in en rondom uw huis

Voor en na

Vloercoating voor garage Vloercoating na garage