Binnenschilderwerk en waterschade herstel Nootdorp

Binnenschilderwerk en waterschade herstel in Nootdorp

Zoekt u naar binnenschilderwerk en waterschade herstel in Nootdorp? Dan staan vader Huib en zoon Maurice van Schildersbedrijf Baptiste voor u paraat. Als klein maar zeer hecht familiebedrijf, met enkel en alleen ervaren professionals in dienst, stellen we ons altijd dienstbaar voor u op in Nootdorp. Lees snel verder wat we allemaal voor u doen en neem gerust contact met ons op voor vakkundig advies of een vrijblijvende offerte.

Binnenschilderwerk en waterschade herstel Nootdorp

Binnenschilderwerk in Nootdorp

We zijn in Nootdorp beschikbaar voor u al uw binnenschilderwerk. Hiervoor kunt u bij ons altijd rekenen op het gebruik van enkel en alleen de allerbeste materialen. Ook luisteren we altijd naar uw wensen en geven u op basis daarvan advies op maat. Hierdoor bent u met ons altijd verzekerd van binnenschilderwerk dat 100% naar wens is. U schakelt ons in voor:

  • Trap schilderen
  • Kozijnen en deuren schilderen
  • Plafond schilderen
  • Keuken schilderen
  • Muren schilderen

Voor al uw schilders- en onderhoudswerk in en rondom uw huis

Waterschade herstel in Nootdorp

Heeft u last van waterschade in uw woning of pand in Nootdorp? Schildersbedrijf Baptiste weet door vele jaren aan ervaring dat waterschade en wateroverlast diverse oorzaken kunnen hebben. We inspecteren bij u op locatie in Nootdorp de waterschade grondig om vast te stellen welke taken er nodig zijn om de schade voor u te repareren. In overleg met u voeren we het volgende voor u uit:

  • Water wegpompen
  • Meubels en andere bezittingen verwijderen en veilig stellen
  • Waterschade zoveel mogelijk beperken
  • Verdere waterschade voorkomen
waterschade herstel plafond voor waterschade plavond herstel na 1

Neem contact op

Heeft uw woning of pand in Nootdorp binnenschilderwerk nodig? Of is er sprake van waterschade die hersteld moet worden? Neem dan direct contact op met Huib en Maurice van Schildersbedrijf Baptiste. We voeren in Nootdorp vakkundig binnenschilderwerk uit en repareren uw waterschade helemaal naar uw wens. U bereikt ons telefonisch via 06 – 51 22 82 18 en 06 – 83 53 10 67. U bereikt ons per mail op info@schildersbedrijfbaptise.nl.