Spuitwerk Voorburg

Spuitwerk in Voorburg van topkwaliteit

Wilt u spuitwerk van de hoogste kwaliteit in uw huis of pand in Voorburg? Dan kunt u terecht bij Schildersbedrijf Baptiste. Ons familiebedrijf bestaande uit vader Huib, zoon Maurice en ons team ervaren vakmensen, heeft ruim 25 jaar ervaring en hanteert korte lijnen. Bij ons kunt u altijd vertrouwen op latex spuitwerk van topkwaliteit. Lees verder en ontdek hoe we u van dienst kunnen zijn in Voorburg of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Spuitwerk Voorburg

Spuitwerk is geschikt voor elk oppervlak

Latex spuitwerk kan op bijna elke ondergrond worden toegepast en zorgt voor een glad en mooi eindresultaat. Een groot voordeel is dat spuiten geen strepen of andere sporen achterlaat. Dit in tegenstelling tot latex, dat wordt aangebracht met een kwast of roller. Dit laat altijd een bepaalde structuur achter. Deze latex spuiten is dan ook perfect voor grotere oppervlaktes zoals wanden en plafonds.

Heeft de oppervlakte een bepaalde structuur? Zoals stucwerk, gipsplaten, steen, spachtelputz of behang met een reliëf? Ook hier is spuitwerk uitermate voor geschikt omdat het de structuur van het oppervlak intact laat. Alleen de kleur verandert dus. Zo bent u met latex spuitwerk in Voorburg altijd verzekerd van een strak eindresultaat.

Voor al uw schilders- en onderhoudswerk in en rondom uw huis

Latex spuitwerk in alle kleuren

De juiste kleuren en tinten voorzien het interieur van uw woning of bedrijfspand in Voorburg van de gewenste sfeer. We luisteren dan ook altijd goed naar uw ideeën en wensen en nemen dit mee in ons advies. Bij twijfels of wanneer een kleur in de praktijk tegenvalt, kunt u altijd rekenen op een kleuradvies op maat. Met ons als partner bent u dus altijd verzekerd van de juiste kleur latex op uw wanden en plafonds in Voorburg.

Spuitwerk voor keuken Spuitwerk keuken na

Daarom latex laten spuiten door Baptiste

Kies voor spuitwerk in Voorburg voor Schildersbedrijf Baptiste en profiteer van ruim 25 jaar kennis en vakmanschap. U kunt dan altijd rekenen op heldere communicatie en moderne materialen. Wij zorgen altijd voor latex spuitwerk van hoog niveau! Ook bent u altijd verzekerd van:

  • Een écht familiebedrijf
  • 25 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Persoonlijk contact

Latex spuitwerk Voorburg? Neem contact op

Wilt u het interieur van uw woning of bedrijfspand in Voorburg voorzien van de juiste kleur op de muren? En wilt u verzekerd zijn van ervaren vakmensen en glad spuitwerk? Kies voor Schildersbedrijf Baptiste! Bij ons bent u altijd verzekerd van professioneel advies en een eindresultaat van topkwaliteit. Neem telefonisch contact op via 06 – 51 22 82 18 of 06 – 83 53 10 67. E-mailen kan via info@schildersbedrijfbaptise.nl.