Spuitwerk Zoetermeer

Spuitwerk Zoetermeer | 25+ jaar ervaring

Zoekt u een vakkundige schilder voor streeploos spuitwerk in uw bedrijf of woning in Zoetermeer? Vader Huib en zoon Maurice van Schildersbedrijf Baptiste zijn u graag van dienst. We hanteren korte lijnen en leveren altijd latex spuitwerk van topkwaliteit. Lees verder wanneer u meer wilt weten over onze diensten in Zoetermeer of bel direct voor een vrijblijvende offerte.

Spuitwerk Zoetermeer

Spuitwerk geschikt voor bijna elk oppervlak

Latex spuiten is een snelle schildermethode en kan op bijna elke ondergrond worden toegepast. Ook laat het in tegenstelling tot schilderen met een kwast of roller geen structuur na waardoor het eindresultaat zeer glad en strak is. Deze techniek is dan ook perfect voor grote oppervlaktes als wanden en plafonds.

Heeft de ondergrond een bepaalde structuur, zoals bij spachtelputz, decoratief stucwerk of structuurbehang? Dan is latex spuiten ook in deze gevallen een uitkomst, omdat de structuur behouden blijft en alleen de kleur verandert. Latex spuitwerk is daarom altijd een goede optie, wanneer u de wanden en/of plafonds van uw woning of bedrijf in Zoetermeer van een andere kleur wilt laten voorzien.

Voor al uw schilders- en onderhoudswerk in en rondom uw huis

Latex spuiten mogelijk in alle RAL-kleuren

Latex kan gemengd worden in alle RAL-kleuren. Ideaal om een bepaalde sfeer in uw huis of bedrijf in Zoetermeer tot stand te brengen. Als schilderexpert beschikken we over jarenlange kennis en kunnen we u van een advies op maat voorzien. Hierin houden we altijd rekening met uw eigen ideeën en wensen. Met ons als partner weet u zeker dat u kiest voor de juiste kleur latex. En bent u verzekerd van een strak eindresultaat op uw wanden en plafonds in Zoetermeer.

Spuitwerk voor keuken Spuitwerk keuken na

Waarom latex spuiten door Schildersbedrijf Baptiste?

Kiest u in Zoetermeer voor latex spuiten door Schildersbedrijf Baptiste? Dan profiteert u van ruim 25 jaar kennis en vakmanschap. Daarnaast kunt u altijd rekenen op heldere communicatie en afspraken en het gebruik van moderne materialen. Niet alleen is ons latex spuitwerk van hoog niveau! U bent ook verzekerd van:

  • Hoge kwaliteit materialen
  • 25 jaar ervaring
  • Een écht familiebedrijf
  • Persoonlijk contact

Neem contact op voor spuitwerk Zoetermeer

Wilt u strak spuitwerk op de muren en plafonds van uw huis of bedrijfspand in Zoetermeer? Vertrouw dan op de kennis en ervaring van Schildersbedrijf Baptiste! Bij ons bent u altijd verzekerd van: heldere communicatie, topkwaliteit spuitwerk en maatwerk advies. Neem contact met ons op! We zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 51 22 82 18 en 06 – 83 53 10 67. En via e-mail op info@schildersbedrijfbaptise.nl.